Sunday, September 23, 2018

Ένα πρόσφατα ανακαινισμένο κατάστημα Cub στο Stillwater, Minn., Εισήγαγε μια σειρά από νέες καινοτομίες που επιδιώκουν να ενισχύσουν την εμπειρία των πελατών και να προσφέρουν μια σειρά από λύσεις γεύματος.

“Η πρόθεση είναι να προσφέρουμε την εμπειρία και το προϊόν και τις υπηρεσίες για να διευκολύνουμε τη ζωντανή ζωή των πελατών μας και να παρέχουμε τις λύσεις που μας ζητούν”, δήλωσε η Anne Dament, ανώτερος αντιπρόεδρος του τμήματος λιανικής πώλησης, εμπορίας, στο Supervalu, μητρική εταιρεία που εδρεύει στη Minneapolis της Cub. “Θέλουν επίσης μια πιο ευχάριστη εμπειρία αγορών. Θέλουν λίγη διασκέδαση στην εμπειρία. ”

Βασικό συστατικό των προσφορών είναι η μάρκα λύσεων Quick & Easy της εταιρείας, η οποία προσφέρεται σε όλη την περιοχή των καταλοίπων του καταστήματος των 88.500 τετραγωνικών ποδιών. Το εμπορικό σήμα, το οποίο έχει πλέον κυκλοφορήσει σε όλα τα τμήματα λιανικής της Supervalu, περιλαμβάνει μια σειρά ειδών θερμότητας και τροφοδοσίας, από τις πλευρές μέχρι τα πλήρη γεύματα, που προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία στη συναρμολόγηση δείπνου για μια οικογένεια.

Περιλαμβάνει αντικείμενα που ξεκινούν από τα λαχανικά που είναι έτοιμο να βράσουν σε σολομό ή κοτόπουλο με μικροκόκκιση, που προετοιμάζονται για να κάνουν το μαγείρεμα εύκολο για τους αρχάριους μαγειρικής.

“Είναι σαν να φέρουμε ένα εστιατόριο δεξιά στο σπίτι τους, και μπορούμε να το παραδώσουμε κι εγώ”, δήλωσε ο Τσαντ Φέργκιουσον, πρόεδρος των επιχειρήσεων Cub.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης μια ισχυρή συνθετική υπηρεσία στο κατάστημα, η οποία περιλαμβάνει μια νέα σούπα και σαλάτα, σούσι, καυτά ασιατικά κύπελλα και αυτό που ο Ferguson περιέγραψε ως “τρόφιμα για την άνεση της Μινεσότα”, όπως τηγανητό κοτόπουλο, ψητό κοτόπουλο, μακαρόνια και τυρί. Το κατάστημα διαθέτει επίσης ένα πλήρες έθιμο μπαρ burrito, το οποίο προσφέρει burritos, burrito bowls και σαλάτες, μαζί με αποθηκευμένες μάρκες tortilla.

«Ανεξάρτητα από την ευκαιρία για γεύμα ή οποιαδήποτε ανάγκη κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσπαθούμε πραγματικά να λύσουμε αυτή την ανάγκη για τον πελάτη», δήλωσε ο Ferguson.

Η περιοχή παραγωγής διαθέτει τελειώματα από ξύλο αχυρόστρωμα και κιβώτια οπωρώνων και μεγάλη έμφαση στο βιολογικό προϊόν και σήματα που τονίζουν τους τοπικούς προμηθευτές. Είναι επίσης το σπίτι του πρώτου Juicery της Cub, που προσφέρει παραδοσιακούς χυμούς πορτοκαλιού, μανταρίνι και γκρέιπφρουτ, καθώς και χυμούς πιεσμένου σε κρύο, που ο Ferguson είπε ότι μπορεί να είναι η πρώτη προσφορά του είδους του σε ένα σούπερ μάρκετ στην πολιτεία. Το Juicery προσφέρει επίσης μια ποικιλία από εγχυμένα νερά και ειδικά διαμορφωμένα λείο.

Ανάμεσα στα στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν “διασκέδαση” στην εμπειρία στο κατάστημα είναι μια αυτόνομη περιοχή popcorn – που ονομάζεται Popcorn! – που χαιρετίζει τους πελάτες καθώς μπαίνουν στο κατάστημα. Προσφέρει έξι ποικιλίες, οι οποίες οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν.

“Το πρώτο πράγμα που σας χτυπά είναι η μυρωδιά του ποπ κορν και η θέα του ποπ κορν, η οποία είναι διασκεδαστική”, δήλωσε ο Dament.

Ο Ferguson δήλωσε ότι το κατάστημα ποπ κορν “ήταν μια άμεση επιτυχία” και στην πραγματικότητα είναι ένα από τα νέα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε ένα άλλο ανακατασκευασμένο κατάστημα που ανοίγει αυτή την εβδομάδα.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο του καταστήματος Stillwater θα είναι μια περιοχή “καφέ και κρέμας” που θα περιλαμβάνει σάντουιτς παγωτού φτιαγμένα με ζεστά, φρεσκοψημένα μπισκότα. Η περιοχή αυτή, που ονομάζεται “Ανανέωση”, βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή και θα ανοίξει τις επόμενες εβδομάδες. Εκτός από τα μπισκότα και το παγωτό, θα προσφέρει κούτες, sundaes, ποτά εσπρέσο και καφέ που παρασκευάζονται από την τοπική καφετέρια Caribou Coffee.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης ένα boutique-style “καραμέλα shoppe” που θα προσφέρει νοσταλγικές καραμέλες και θα επιτρέψει στους πελάτες να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν τις αγορές χύμα καραμέλα.

“Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και οι πελάτες είναι ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό”, δήλωσε ο Ferguson.

Άλλα στοιχεία της ανανεωμένης κατάστημα περιλαμβάνουν:

• Νέα διακόσμηση, θήκες επίδειξης, φωτισμός και αναβαθμισμένη σήμανση σε όλο το εσωτερικό του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων των τόνων ξύλου αχυρώνα, μεγάλης φωτογραφίας και οθόνες LED με βίντεο.

• Νέα σήμανση και ενημερωμένες προσόψεις προς τα έξω των καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του νέου ονόματος “Cub” αντί “Cub Foods” και

• Πρόσθετες λωρίδες τακτοποίησης αυτοεξυπηρέτησης, μαζί με μια περιοχή κοντά στο ταμείο με τα τρόφιμα που λαμβάνουν και πηγαίνουν.

“Είναι η ευκολία της κατάστημα ευκολίας, αλλά μέσα σε ένα μεγάλο κουτί”, δήλωσε ο Ferguson της περιοχής πιάσε-και-go.

Η Dament ανέφερε ότι τα στοιχεία της νέας ναυαρχίδας θα εισάγονται σε άλλα καταστήματα κατά περίπτωση, δεδομένου ότι η εταιρεία εξετάζει τις ανάγκες κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται.

“Δεν πρόκειται απαραίτητα να είναι μια προσέγγιση cookie-cuter”, είπε. “Οι πελάτες μας θα μας οδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι καινοτομίας και αλλαγής και καθώς μαθαίνουμε και διαβάζουμε και αντιδρούμε, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους πελάτες μας και να παρακολουθούμε τους πελάτες μας με βάση τις ανάγκες τους”.

0 Comments

Leave a Comment